Home ΕΛΛΑΔΑ O Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος έπαιζε καθημερινά έως και 10.000 ευρώ στον τζόγο

O Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος έπαιζε καθημερινά έως και 10.000 ευρώ στον τζόγο

αρχείο λήψης
Κοινοποίηση

Νέα στοιχεία έφερε στο «φως» της δημοσιότητας η εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου για τον ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, και τα τεράστια ποσά που έπαιζε καθημερινά στον τζόγο.

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, με τον ίδιο να αρνείται τις κατηγορίες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Live News», η Αρχή Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος έχει εικόνα των ποσών που ο Κώστας Πολυχρονόπουλος έπαιζε καθημερινά καθώς καταγράφονται ως εκροή στους τραπεζικούς λογαριασμούς του, οι οποίοι ελέγχονται. Ο ιδρυτής του «Άλλου Ανθρώπου» φαίνεται πως έπαιζε σε καθημερινή βάση από 1.000 έως 10.000 ευρώ.

Μάλιστα, χρησιμοποιούσε 3-4 κάρτες σε αντίστοιχους λογαριασμούς σε στοιχηματικές εταιρείες, προκειμένου να παίζει ταυτόχρονα σε πολλά «φρουτάκια». Τα τελευταία δύο χρόνια σε αυτές τις δύο εταιρείες έχουν κατατεθεί πάνω από 600.000 ευρώ.

Σε σχέση με τον τρόπο πληρωμής μέσω PayPal, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε πως υπήρχαν καταθέσεις ύψους 90.000 ευρώ εκ των οποίων τα 60.000 ευρώ κατατέθηκαν σε τυχερά παιχνίδια, ενώ τα 30.000 μετρώ «τραβήχτηκαν» από τον λογαριασμό σε μετρητά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Αρχή Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος προβληματίζεται καθώς δεν αποσαφηνίζεται εάν τα 30.000 ευρώ «τραβήχτηκαν» από τον λογαριασμό για τον «Άλλο Άνθρωπο».

Όπως ανέφερε μία νέα μαρτυρία στην εκπομπή «Live News»: «Όποτε πήγαινα σε αυτό το χώρο 10 -15 φορές τον μήνα τον έβλεπα εκεί. Σίγουρα έπαιζε μεγάλα ποσά, των 2 ευρώ. Κάποιος που θα ήξερε το αυτοκίνητό του, θα ήξερε ότι είναι στον χώρο. ήταν και το πρωί και το μεσημέρι και το απόγευμα και το βράδυ. Κάποιες φορές ήταν μαζί του και η ξανθιά κυρία, όπου έπαιζε μεγάλα ποσά. Έπαιζε πιο συντηρητικά, αλλά όταν είχε χρήματα εκείνος έπαιζε μεγάλα ποσά».

«Ο άνθρωπος έπαιζε σε πολλά μηχανήματα, σχεδόν και κάθε μέρα. Έπαιζε ο άνθρωπος επί χρόνια εκεί. Έπαιζε 2 ευρώ πάντα. Όταν κέρδιζε γέλαγε και όταν έχανε δεν μίλαγε, τα μάζευε και έφευγε. Ποτέ δεν κράταγε λεφτά δηλαδή και να έπαιρνε μία μέρα σε μία εβδομάδα, δεν είχε τίποτα», ανέφερε άλλος θαμώνας πρακτορείου.

Ενώ σε σχέση με την γυναίκα που ήταν μαζί με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, είπε: «Η ξανθιά κυρία ήταν μαζί του τις περισσότερες φορές. Πολλές φορές έμπαινε, έκανε ότι δεν τον γνώριζε, πήγαινε κάπου αλλού. Της έστελνε λεφτά, της έστελνε φαγητό, παράγγελνε burger αυτός και σαλάτες και τέτοια, πακέτα τσιγάρα. Όταν ερχόταν εκεί πάντα έκανε παραγγελία φαγητό συνήθως burger και σαλάτες».

«Πάντα ατημέλητος, τις περισσότερες φορές ήταν που μαγείρευε και μύριζαν τα ρούχα του και πάντα ατημέλητος με το καπελάκι. Γελώ προβληματίστηκα στην αρχή, δεν ήξερα τι γινόταν, απλώς απ’ έξω από το μαγαζί, πάρκαρε το αμάξι του το οποίο είχε αφίσες “Βοήθεια στην Ουκρανία”. Είχε μία αφίσα μπροστά στο καπό και μία πίσω», πρόσθεσε.

Δικηγόρος Πολυχρονόπουλου: «Δεν είναι εθισμένος στο τζόγο, το δήλωσε ο ίδιος»
Ο ένας εκ των δύο δικηγόρων του Κώστα Πολυχρονόπουλου, επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Αλέξανδρος Κατσιφός, μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο, τονίζοντας ότι «ο κ. Πολυχρονόπουλος δήλωσε ότι δεν είναι εθισμένος στο τζόγο, γιατί γίνεται συνέχεια αυτό το ερώτημα; Επίσης όσοι άνθρωποι βγαίνουν και κάνουν δηλώσεις είναι χωρίς τα πρόσωπά τους και με φωνές παραποιημένες».

Τόνισε ο κ. Κατσιφός πως «οτιδήποτε έχει ακουστεί μέχρι τώρα, δεν το αποδεχόμαστε» και συνέχισε λέγοντας «δίνουμε έναν άνισο αγώνα με σκιές».

Στο κυρίαρχο ερώτημα της επικαιρότητας σχετικά με την υπόθεση της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» γιατί δεν έδωσε νομική μορφή σε όλη αυτή την δραστηριότητα ο συνήγορος του κ Πολυχρονόπουλου απάντησε: «Η απάντηση του ίδιου είναι ότι ο τρόπος, ο οποίος είχε ξεκινήσει και με τον τρόπο που λειτουργούσε διατηρήθηκε όλα αυτά τα έτη χωρίς να απασχοληθεί να το κάνει πιο οργανωμένα».

Για τους στοιχηματικούς λογαριασμούς του κ. Πολυχρονόπουλου σχολίασε ο δικηγόρος του ότι προς το παρόν δεν έχει στοιχεία, καθώς δεν έχουν λάβει στα χέρια τους ακόμα το πόρισμα της Αρχής Ξεπλύματος Χρήματος.

Πήγη:www.newsit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

393360851 711640483665629 1565629405363665616 N

@2023 – All Right Reserved. Designed and Developed by Digital Cities IKE

Member Media 200x200 1
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?