Home ΔΙΕΘΝΗ Στις 24 Μαρτίου ξεκίνησε φέτος η PLAY τις πτήσεις της από την Αθήνα

Στις 24 Μαρτίου ξεκίνησε φέτος η PLAY τις πτήσεις της από την Αθήνα

Erstflug Der Play (airlines) Von Reykjavik Nach Berlin Am 2.7.2
Κοινοποίηση

Η εταιρεία προσφέρει στους ταξιδιώτες τη δυνατότητα ενδιάμεσης στάσης στην Ισλανδία χωρίς επιπλέον κόστος

Η PLAY, η κορυφαία αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους από την Ισλανδία, ξεκίνησε  φέτος νωρίτερα τις πτήσειςτης από την Αθήνα, και συγκεκριμένα στις 24 Μαρτίου, συνδέοντας την ελληνική πρωτεύουσα απευθείας με την Ισλανδία και με προορισμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά. Η PLAY θα πραγματοποιεί και αυτήν τη χρονιά δύο πτήσεις την εβδομάδα από το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με αναχωρήσεις προγραμματισμένες για κάθε Κυριακή και Τετάρτη.

Από φέτος, μάλιστα, η PLAY προσφέρει στους ταξιδιώτες τη δυνατότητα να κάνουν ενδιάμεσηστάση στην Ισλανδία χωρίς επιπλέον κόστος και έτσι να επισκέπτονται δύο χώρες σε ένα ταξίδι! Οι ταξιδιώτες μπορούν πλέον να κάνουν κράτηση μόνοι τους επιλέγοντας την Ισλανδία ως ενδιάμεσο σταθμό, μέσω τηςιστοσελίδας της PLAY www.flyplay.com.

Η επιλογή της ενδιάμεσης στάσηςαξιοποιεί το μοντέλο hub-and-spoke της εταιρείας, με βάση το οποίο όλες οι πτήσεις συνδέονται μέσω Ισλανδίας. Η επιλογή που προσφέρει η PLAY θα επιτρέπει στους επιβάτες να μείνουν έως και 10 ημέρες στην Ισλανδία για να γνωρίσουν τα απίστευτα φυσικά θαύματα του νησιού, όπως καταρράκτες, θερμοπίδακες, θερμές πηγές, παγετώνες και το Βόρειο Σέλας.

«Στην PLAY αξιοποιήσαμε την τοποθεσία της Ισλανδίας, τόσο κοντά στην Ευρώπη, για να προσφέρουμε στους ταξιδιώτες βολικές πτήσεις και προσιτές τιμές, και τώρα με τη δυνατότητα ενδιάμεσηςστάσης προσφέρουμε ακόμη περισσότερα οφέλη στους επιβάτες μας. Αντί να έχουν μόνο λίγες ώρες παραμονής στην Ισλανδία, οι ταξιδιώτες μπορούν να κάνουν στάση για μια επιπλέον ημέρα ή για μία εβδομάδα και να γνωρίσουν όλα όσα έχει να προσφέρει η πατρίδα μας. Η επιλογή αυτή είναι win-win τόσο για εμάς όσο και για τους επιβάτες μας,που μπορούν να εξερευνήσουν την Ισλανδία σε χαμηλή τιμή», δήλωσε ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της PLAY,EinarÖrnÓlafsson.

Ο EinarÖrnÓlafsson, είναι ένας από τους μεγαλύτερους μετόχους της PLAY, ενώ διετέλεσε Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, αποσύροντας την υποψηφιότητά του για να αναλάβει τον ρόλο του Διεθύνοντα Συμβούλου.

Σε δήλωσή του, ο Ólafssonείπε πως η εταιρεία είχε μια«σπουδαία εκκίνηση», αλλά πρόσθεσε ότι η επιχείρηση έχει πλέον φτάσει σε «σημείο καμπής». «Ως ο μεγαλύτερος μέτοχος της εταιρείας, θα ήθελα να ολοκληρώσω την επένδυσή μου. Είμαι εξοικειωμένος με τις δραστηριότητες και τους εργαζόμενους της Play και βλέπω ευκαιρίες και συναρπαστικά projectsγια το μέλλον”.

Η πρώτη πτήση της PLAY έγινε τον Ιούνιο του 2021 και σήμερα η εταιρείαδιαθέτει έναν σύγχρονο στόλο 10 αεροσκαφώνAirbus A320/321neo, με μέση ηλικία λίγο πάνω από τα 2 έτη.

Πέρυσι, το προσωπικό πληρωμάτωντης PLAY ψηφίστηκε ως το καλύτερο από τους αναγνώστες του USA Today 10Best και η PLAY αναγνωρίστηκε ως η κορυφαία αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στη Βόρεια Ευρώπη, σύμφωνα με τα έγκριτα WorldAirline Awards, τα οποία βασίζονται στην ικανοποίηση των πελατών.

Η PLAY προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές σε όλες τις αγορές όπου δραστηριοποιείται και προσπαθεί να κάνει τα ταξίδια πιο προσιτά. Δίνει έμφαση στην επιχειρησιακή αριστεία και είναι υπερήφανη για την εντυπωσιακή επίδοση στο ποσοστό έγκαιρης άφιξης πτήσεων, που έφτασε στο 83% το 2023. Επιλέγοντας την PLAY, οι επιβάτες έχουν ένα ασφαλές και αξιόπιστο ταξίδι και ξοδεύουν λιγότερα για το αεροπορικό τους εισιτήριο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να ξοδέψουν περισσότερα στον προορισμό τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την PLAY και για κρατήσεις, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.flyplay.com.

Σχετικά με την PLAY

Η PLAY είναι μια αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους που εκτελεί πτήσεις μεταξύ Ισλανδίας και Ευρώπης και Βόρειας Αμερικής από το 2022. Ιδρύθηκε στο Ρέικιαβικ το 2019 από μια ομάδα στελεχών με σημαντική εμπειρία στον κλάδο των αερομεταφορών. Η εταιρεία εκτελεί πτήσεις με νέα αεροσκάφη Airbus A321NEO και A320NEO, προσφέροντας βελτιστοποιημένες υπηρεσίες χωρίς περιττές προσθήκες, επιτρέποντας έτσι στους ταξιδιώτες να πληρώνουν λιγότερα και να… παίζουν περισσότερο. Η ασφάλεια έρχεται πρώτη για το PLAY. Η έγκαιρη απόδοση, η απλότητα, η ευτυχία και οι χαμηλές τιμές είναι οι βασικές αρχές της εταιρείας.

Η αεροπορική εταιρεία επιδιώκει να δώσει τη δυνατότητα στους επιβάτες να δουν τον κόσμο, αλλά όχι χωρίς να λάβουν υπόψη τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις του ταξιδιού. Η PLAY αναπτύσσεται με πρωτοβουλίες βιωσιμότητας και σημεία αναφοράς για την παρακολούθηση και τη μείωση της κατανάλωσης καυσίμων, την αντιστάθμιση των εκπομπών άνθρακα και τον περιορισμό των απορριμμάτων. Μάθετε περισσότερα ή κάντε κράτηση πτήσης στο www.flyplay.com.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

393360851 711640483665629 1565629405363665616 N

@2023 – All Right Reserved. Designed and Developed by Digital Cities IKE

Member Media 200x200 1
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?